Vina Delikatesa Figa

"kozarec popolnega okusa"

vina delikatesa figa

Valter Sirk

Družina Sirk se že nekaj rodov neprekinjeno ukvarja z vinogradništvom in vinarstvom.

Valter Sirk, ki kmetijo vodi danes, je lastno proizvodnjo začel leta 1991. Družinska kmetija ostaja zvesta rebuli in ostalim avtohtonim sortam(malvazija, tokaj-jakot), ki so briški ponos, odraz ljudi in terroir-ja. Dolgo časa je bila proizvodnja omejena la na slovensko tržišče, danes pa je usmerjena na evropski trg kot tudi na tržišča preko Oceana. Še več pa si lahko preberete na njihovi strani ---> Več.

Vina Blaževi

Vina Blaževi izvirajo iz Goriških Brd, njihova pestra paleta vin navdušuje prav tako njihovi okusi. Med njimi najdemo tudi penečo Rebulo katera lepo preseneti z svežim priokusom.

vina delikatesa figa vina blaževi
vina delikatesa figa

Jeruzalem Ormož

Vina Jeruzalem Ormož so sveža, sadna in poživljajoča. Grozdje iz naših edinstvenih vinogradov pridelujemo na naravi prijazen način in ga še vedno obiramo ročno. S pomočjo najsodobnejše tehnologije, s katero je opremljena naša klet, ustvarjamo vina, v katerih ohranjamo najboljše iz narave. Vina Jeruzalem Ormož so za vse vas, ki se radi sprostite in uživate ob kozarcu dobrega vina v družbi prijateljev ali družine. Zatorej, odkrijte naša vina in okusite življenje! Preberite več.

Gomila

Pitje vina je lahko prav prijetno doživetje. Medtem, ko mi poskrbimo za izvrstna vina, jih lahko vi preprosto uživate. To je celotna zgodba. Zgodba Gomile. Lega Gomila leži v prečudoviti severovzhodni pokrajini Slovenije, ki je od nekdaj znana kot vinorodna dežela in je v zadnjem času doživela velik razcvet. Njena lega, zemlja in podnebje skupaj ustvarjajo idealne pogoje za pridelavo izvrstnih vin. Gomila vam ponuja enkratna vina, pridelana iz najboljšega grozdja – grozdja, ki ga še vedno obiramo ročno. Smo namreč vinogradniki, ki smo delu predani s strastjo in trdnim prepričanjem. Rezultate našega dela pa lahko sami okusite. Upamo, da vam bodo naša vina v užitek, prav tako kot je bilo njihovo ustvarjanje nam. Želite izvedeti še več?

vina delikatesa figa