Ponudba

Delikatesa Figa " le najboljše "

Italijanski pršut Parma v Delikatesi Figa

Mesnine

Pri nas najdete veliko vrst in vedno sveže ter najboljše salame, pršute, porketo, suhe salame, mortadelo in še in še domačega porekla in iz znamenitih italijanskih pokrajin.  

Delikatesa Figa Valter Sirk

Vina

V naši ponudbi  slovenska vina in penine slovenskega od suhega do sladkega ter desertnega vina.  Od vinarjev Jeruzalem Ormož njihova Gomila, Valter Sirk, Blaževi in Štok. 

Cel kolut Grana Padanov Delikatesi Figa

Siri

Vedno polna ponudba vseh vrst najkvalitetnejših in najboljših sirov nekateri tudi svetovno poznani slovenskega, italijanskega, francoskega in paškega porekla.

delikatesa figa idrijski žlikrofi

Idrijski žlikrofi

Idrijski žlikrofi so prvi slovenski proizvod, ki ga je Evropska komisija prijavila kot zajamčeno tradicionalno posebnost EU-ja, kar pomeni, da sta zaščitena tako receptura kot tudi tradicionalni način priprave.

delikatesa figa

Majhno a ne pozabljeno

Najde se prav vse kar sodi zraven olive, suhi paradižnik, olivno olje, vložene paprike s skuto ali kaprami, balzamični kis, artičoke, tuna, inčuni, marmelade, namazi in še veliko več.

delikatesa figa

Sokovi

Velika ponudba popolnoma naravnih in zelo kvalitetnih sokov in sirupov, ki se ponašajo z prvovrstnim okusom in zdravju prijaznem učinku.

delikatesa figa pašta

Pašta

Pašta ima pestro paleto testenin z veliko različnimi in zanimivimi okusi.

macarons

Macarons

Novo v naši ponudbi slastni macaronsi, so ročno izdelani iz najboljših sestavin, kot so Vlarhona čokolada, ICAM čokolada in Boiron sadni pireji. V hladilniku jih lahko hranimo do pet dni, zamrznjene pa tudi dva meseca.Atelier Karim

sendvič

Sendviči 

Sendviči po vaših željah.